gallery/babocafe-img-babocafewit

BABO Coffee

BABO is niet alleen een buurtcafé in het centrum van Arnhem, BABO beschikt ook over haar eigen koffiebonen: BABO Coffee. Vanaf de eerste dag wordt deze koffie geschonken en verkocht vanuit het café. De barista's van BABO kiezen per seizoen de beste bonen. Deze worden om de paar weken gebrand in de branderij. Hierdoor zijn de koffiebonen altijd vers en dat proef je in je koffie. 

 

De koffie van BABO is Specialty Coffee; koffie van de hoogste kwaliteit. De koffiebonen en barista's van BABO hebben met hun koffie prijzen gewonnen op wereldniveau. In het assortiment van BABO Coffee vind je bonen die geschikt zijn om filterkoffie mee te maken en bonen die het best tot hun recht komen als espresso. 

 

BABO Coffee is te koop voor particulieren, horecagelegenheden en andere bedrijven / ondernemers. Wil je BABO Coffee in jouw horecazaak, op kantoor of thuis? Kijk dan op de BABO Coffee-website. Daar kun je ook meer informatie vinden over de koffietrainingen voor horeca of particuliere koffieworkshops die de barista's van BABO regelmatig geven op de speciale en stoere trainingslocatie in het centrum van Arnhem.

 

Het assortiment van BABO Coffee bestaat uit:
BABO BLACK = espressobranding, klassieker  

BABO SINGLE = esspressobranding, single origin, seizoensgebonden 
BABO FILTER = filterbranding, single origin, seizoensgebonden

 

Alle melanges zijn verkrijgbaar in 1 kilo of 350 grams verpakking. BABO kan voor thuis ook de bonen malen.