gallery/babocafe-img-babocafewit

Over BABO

Bij BABO creëert iedereen zijn eigen sfeer. In het hartje van de stad proef je bij BABO één van de lekkerste koffies van eigen merk, BABO Coffee, die vanaf dag één in het café wordt geschonken en met zorg wordt samengesteld door de barista's.

Al ruim acht jaar bereidt BABO haar taarten in eigen huis. Onder meer de Merengue-taart die standaard in de vitrine staat en niet meer weg te denken is.

Daarnaast zorgt de uitgebreide ontbijt- en lunchkaart altijd voor drukte in het café. Er is een ruim aanbod aan ontbijt, zoals biologische granola, pancake's en wentelteefjes. Voor de lunch zijn er de BABO-Royal broodjes, tosti's, uitsmijters, huisgemaakte soepen en salades.

Dineren bij BABO is verassend en op niveau, maar dan gewoon lekker in een kroeg. Een over(h)eerlijke boerderijkalf of een risotto, met daarnaast keuze uit diverse mooie wijnen.

Hoe verder de week naar het weekend schuift, hoe meer dat gevierd wordt. Met diverse soorten gin, single malt whisky's en flink veel speciaalbieren. Daarnaast heeft BABO diverse soorten plateau's en snacks voor bij je drankje.

En de volgende dag is het gewoon weer feest.